Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina

Over mij

Hallo ik ben Rotgert, meer dan 20 jaar werkzaam in het audit, risk management en compliance vakgebied en heb verschillende functies weten te vervullen bij diverse bedrijven in de financiƫle sector. Van specialist tot manager tot het opbouwen van diverse teams. Tijdens deze functies heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden, stimuleren en motiveren van mensen. Ik heb altijd heel veel voldoening gehaald uit het ondersteunen van de verdere ontwikkeling van de professionals in mijn teams. Het geeft me energie om mensen verder op weg te helpen, ze in hun kracht te zetten. Daarom heb ik een aantal jaren geleden besloten om een eigen coachpraktijk op te zetten.

Ik omschrijf mezelf als een passievolle, gedreven coach met niet alleen een gedegen opleiding, maar ook vooral met levenservaring. Kenmerkend voor mij is dat ik optimistisch, nuchter, rechtdoorzee, open en transparant ben. Als mens sta ik positief in het leven en heb ik een sterk geloof in eigen kunnen, in eigen kracht. Ieder mens heeft het in zich om de verbeterde versie van zichzelf te ontdekken, waarbij het vaak draait over het samengaan van de wens en de wil om te veranderen. En dan gaat het niet om het proberen, maar om het doen! Dat wat is geweest kun je niet meer veranderen, maar dat wat is en komen gaat, daar kun je invloed op uitoefenen. Kortom de sleutel voor jouw succes, je verbeterde ik, ligt bij jezelf. Als coach ga ik je ondersteunen bij het vinden van antwoorden op je vragen, samen met jou op pad te gaan en je talenten herontdekken, inzicht geven in je kernkwaliteiten, om uiteindelijk je op weg te helpen, zodat je jezelf weer in je eigen kracht kan zetten.

Hiervoor gebruik ik verschillende coachtechnieken die aansluiten op wat het beste bij jou past. Ik werk niet met een standaard blauwdruk, maar gaande weg maak ik de aanpak op maat, door actief te luisteren en te anticiperen op wat je mij vertelt.

Gecoacht worden is niet vrijblijvend. Je gaat zelf hard aan het werk en ik ondersteun je daarbij. Na iedere coachsessie krijg je van mij diverse opdrachten om te oefenen, te ontdekken, inzichten te krijgen en vooral om stappen vooruit te zetten.

Het is mijn missie om iedere dag voor iedereen een glimlach op het gezicht te toveren. Dat betekent dus ook bij jou! Maak met mij een afspraak voor zoā€™n drie gesprekken en kijk wat er gebeurt in je leven! Ik verheug me er op je te ontmoeten.